• La reducere

DE KUYPER Raspberry, Olanda, 0.7L, 16% ABV

RON 88.00
RON 66.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

De Kuyper Raspberry, arome senzaționale care îmbină esența zmeurii proaspete, coapte cu cunoștințele lui De Kuyper. Se va comporta bine fără îndoială în multe cocktail-uri și băuturi amestecate. Fructul este atât de bine copt încât este foarte delicat, aproape că se prăbușește în momentul în care îl alegeți. La fel ca murele, in acest lichior De Kuyper Raspberry s-a îmbuteliat esența fructului de zmeură proaspătă.

SRPN00065

Informatii Produs

Alcool
16% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Olanda
Brand
De Kuyper
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale