• La reducere

DE KUYPER Watermelon, Olanda, 0.7L, 20% ABV

RON 90.67
RON 68.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Watermelon e caracterizat de o aromă încântătoare de pepene roşu. Pentru prepararea acestui lichior, producătorii folosesc ingrediente naturale de cea mai bună calitate, pe care le selectează cu grijă.

Folosind pepene roşu copt în arşiţa soarelui, De Kuyper creează un lichior revigorant, proaspăt şi parfumat, potrivit pentru a fi savurat simplu, cu gheaţă, cu limonadă, în long drinks sau cocktailuri savuroase. Gustul vibrant al acestui sortiment conferă o aromă captivantă oricărui mix.

Miros: Note îmbietoare de felii de pepene proaspăt tăiate.

Gust: Aromă dulce, echilibrată şi captivantă de pepene roşu şi un strop de miere.

Finish: Dulceag, aromat.

Culoare: Roşu intens.

SRPN00066

Informatii Produs

Alcool
20% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Olanda
Brand
De Kuyper
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale