• La reducere

GRAND MARNIER Cordon Rouge, Franta, 1L, 40% ABV

RON 230.67
RON 173.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Louis-Alexandre Marnier Lapostolle a creat acest sortiment în anul 1880. Respectând cu sfinţenie reţeta originală, Grand Marnier Cordon Rouge devine rapid unul dintre cele mai apreciate şi cunoscute lichioruri franţuzeşti din lume.

Gustul exotic şi totodată clasic al lichiorului cunoaşte faima încă de timpuriu. Combinaţia inedită de coniacuri fine, esenţa portocalelor tropicale amărui şi maturarea în butoaie din lemn de stejar franţuzesc conturează expresia deosebită a acestui sortiment clasic.

Lichiorul poate fi consumat ca digestiv, cu gheaţă sau poate fi savurat într-un cocktail sofisticat.

Notele degustării:

Miros: Note bogate de flori de portocal şi arome dulci de caramel.

Gust: Un buchet complex, cu note uşor amărui de coajă de portocală, alune proaspăt zdrobite şi influenţe fructate de coniac.

Finish: Lung, aromat.

Culoare: Topaz, cu tonuri aurii.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
1L
Tara Origine
Franta
Brand
Grand Marnier
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale