• La reducere

SABER Elyzia Afinata, Romania, 0.5L, 25% ABV

RON 52.63
RON 40.00 Economiseste 24%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul preparat după o reţetă străveche culeasă de pe meleaguri bucovinene se numără printre singurele lichioruri îmbuteliate cu fructe întregi de pe piaţă. Afinele sălbatice sunt apreciate pentru conţinutul crescut de antioxidanţi şi pentru proprietăţile lor terapeutice, dar şi pentru gustul dulce-acrişor absolut delicios.

Fructele care intră în compoziţia sortimentului sunt selecţionate atent şi conservate natural pentru a oferi o intensitate aromatică remarcabilă lichiorului, care poate fi savurat simplu, în combinaţie cu limonadă sau ceai rece sau ca ingredient în diverse cocktailuri.

Miros: Parfum bogat şi îmbietor de afine.

Gust: Aromă de afine bine coapte, cu un echilibru dulce-acrişor excelent.

Finish: Aromat.

Culoare: Vişiniu intens.

PMALX110

Informatii Produs

Alcool
25% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.5L
Tara Origine
Romania
Brand
SABER
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale