• La reducere

SABER Elyzia Caisata, Romania, 0.5L, 25% ABV

RON 57.14
RON 40.00 Economiseste 30%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Preparată după o reţetă tradiţională din zona Bucovinei, Caisata Elyzia Saber cucereşte pur şi simplu prin onestitatea şi expresivitatea gustului. Lichiorul este produs din soiuri de caise de cea mai bună calitate şi este îmbuteliat cu fructe întregi conservate natural, pentru a îmbogăţi experienţa gustativă şi vizuală a acestei reţete 100% româneşti.

Sortimentul se savurează aşa cum este, însă cei care preferă băuturile mai sofisticate pot folosi caisata ca ingredient pentru Apricot Martini sau într-un mix răcoros alături de sucuri, limonadă sau ceaiuri reci de fructe.

Miros: Aromă intensă de caise proaspete, bine coapte.

Gust: Buchetul este dominat de note dulci-acrişoare de caisă, la care se adaugă tonuri subtile de migdală.

Finish: Aromat.

Culoare: Portocaliu deschis.

PMALX111

Informatii Produs

Alcool
25% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.5L
Tara Origine
Romania
Brand
SABER
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale