• La reducere

SABER Elyzia Visinata, Romania, 0.5L, 25% ABV

RON 50.63
RON 40.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Vişinata este o băutură-aperitiv tradiţională cu gust dulce-acrişor, nelipsită din casele românilor. Denumirea Elyzia este inspirată de cuvântul elixir, iar vişinata Saber conturează perfect profilul unui elixir de vişine cu buchet de-a dreptul captivant, care poate fi savurat simplu sau poate fi folosit ca ingredient într-un cocktail delicios.

Lichiorul este creat după o reţetă bucovineană veche de peste două sute de ani, din ingrediente 100% naturale atent selecţionate şi este îmbuteliat cu fructe întregi, conservate natural.

Miros: Parfum intens şi vibrant de vişine zemoase.

Gust: Arome dulci-acrişoare de vişină, îmbrăcate elegant în accente lemnoase.

Finish: Aromat.

Culoare: Roşu-vişiniu intens.

PMALX112

Informatii Produs

Alcool
25% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.5L
Tara Origine
Romania
Brand
SABER
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale