• La reducere

SOLERNO Blood Orange, Italia, 0.7L, 40% ABV

RON 182.76
RON 159.00 Economiseste 13%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Portocalele roşii de Sicilia sunt faimoase în toată lumea datorită aromei inconfundabile. Cu cât nuanţa este mai intensă, cu atât aroma este mai bogată. Portocalele sunt culese la sfârşitul iernii, atunci când intensitatea aromei atinge perfecţiunea. Fiecare portocală roșie folosită pentru realizarea sortimentului este culeasă manual de pe versanții muntelui Etna.

Solerno Blood Orange conţine ulei esenţial de portocale roşii de Sicilia, lămâie, portocale dulci şi alte ingrediente naturale secrete. Sticla cu design elegant ascunde un lichior vibrant, delicat şi complex, care captează spiritul italian. Solerno Blood Orange conferă un caracter special interpretărilor moderne a unor cocktailuri clasice, precum şi mixurilor originale.

Miros: Note revigorante de portocale roşii, flori de portocal şi un strop de lămâie.

Gust: Un mix interesant, care combină aroma intensă a portocalelor roşii de Sicilia cu portocale dulci, note subtile de coji de portocală, zmeură, flori de portocal și un strop de lămâie.

Finish: Lung, dulceag, uscat.

Culoare: Incolor.

PMALX123

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Italia
Brand
SOLERNO
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale