• La reducere

SOUTHERN Comfort, S.U.A, 0.7L, 35% ABV

RON 138.96
RON 107.00 Economiseste 23%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Southern Comfort a fost creat în anul 1874 de un barman din New Orleans, care susţinea că gustul whisky-ului este prea sec şi plictisitor.

Astfel, a avut idea de a amesteca whisky-urile vremii cu un amestec de fructe şi condimente pentru a crea o băutură elegantă, delicioasă şi originală, care a devenit în scurt timp preferata tuturor şi a câştigat numeroase premii de-a lungul timpului.

Sortimentul poate fi servit sec, cu gheaţă sau ca bază pentru cocktailuri.

Notele degustării:

Miros: Note de fructe roşii şi piersici proaspete, completate de accente condimentate.

Gust: Arome dulci de fructe coapte, miere şi note lemnoase.

Finish: Dulce, uşor condimentat.

Culoare: Ambră, cu tonuri portocalii.

GNGR_616

Informatii Produs

Alcool
35% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
S.U.A
Brand
Southern Comfort
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale