• La reducere

UNICUM Riserva, Ungaria, 0.7L, 40% ABV

RON 282.26
RON 175.00 Economiseste 38%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Perfect ca digestiv sau ca aperitiv, Unicum Zwack Riserva este un lichior din plante tradițional unguresc cu o bogată istorie de brand în spate. Unicum a ales să ofere această licoare exclusivistă pasionaților, fiind o băutură realizată din nu mai puțin de 40 de plante. Ceea ce totuși ridică Unicum Zwack Riserva  la rang de artă este dublul proces de maturare prin care trece, primul dintre ele fiind realizat în cel mai mare butoi al distileriei, butoi care este folosit de peste 80 de ani pentru crearea de băuturi inedite.

De-a lungul timpului, butoiul a acumulat pe marginile interioare ceea ce poate fi numită miere neagră, o depunere a sedimentelor mai multor licori, care oferă acestui lichior o aromă aparte. Al doilea proces de maturare are loc în butoaie Tokaji Aszu, folosite anterior pentru celebrul vin Tokaij şi care imprimă nuanţe fructate absolut delicioase băuturii.

Toate aceste aspecte se reflectă în caracterul deosebit al lichiorului Unicum Zwack Riserva, o băutură pe care vă invităm să o savuraţi în momente de pură relaxare.

Miros: Note predominant vegetale, ierboase, completate cu accente de caisă și mentă 

Gust: Arome intense, care aduc în scenă tușe dulci-condimentate, fructe supracoapte şi ierburi aromatice

Finish: Fierbinte, de intensitate medie

Culoare: Chihlimbar intens 

PMF034

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Ungaria
Brand
UNICUM
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale