• La reducere

UNICUM Zwack, Ungaria, 1L, 40% ABV

RON 108.42
RON 103.00 Economiseste 5%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Unicum este un digestiv unguresc senzaţional, inventat de Jozsef Zwack special pentru împăratul Austriei. Tradiţional, sortimentul se savurează simplu, la temperatura camerei, într-un pahar tip shot şi poate fi servit ca aperitiv sau ca digestiv, în funcţie de preferinţe.

Lichiorul este obţinut din aproximativ 40 de plante aromatice şi mirodenii, fiind învechit timp de şase luni în butoaie din lemn de stejar, unde îşi dezvoltă individualitatea şi conturează un caracter complex. Buchetul aromatic este dominat de note dulci şi note amare perfect echilibrate, condimentate cu puţin chili şi piper.

Miros: Note expresive şi proaspete de anason, iasomie şi chimen, completate cu un strop de tutun.

Gust: Un mix dulce-amărui armonios, unde se remarcă note de plante medicinale, cafea espresso, lemn dulce, pudră de cacao şi accente citrice delicate.

Finish: Uşor amar, piperat.

Culoare: Maro închis.

PMF036

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
1L
Tara Origine
Ungaria
Brand
UNICUM
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale