• La reducere

Pachet 5 Selection Apriori Cabernet, Chardonnay, Merlot, Feteasca Neagra si Alba

RON 299.00
RON 169.00 Economiseste RON 130.00
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cabernet: Acest cupaj al pasiunii se distinge printr-o aromă deosebită de fructe roșii coapte și un gust plin, catifelat, cu nuanțe de condimente.

Chardonnay: Sunt 3 soiuri excelente care, combinate, ne-au dăruit un vin alb sec cu caracter. Lasă-te ademenit de aroma de fructe exotice și gustul proaspăt, armonios.

Merlot: Distins și savuros, rege printre rosé, acest vin te va cuceri cu aromă de fructe de pădure și gust echilibrat.

Feteasca Neagra: Aroma delicată de fructe de pădure și mirodenii și gustul catifelat e ceea ce definește excelența acestui vin, care îți va învălui simțurile într-o explozie de savoare.

Feteasca Alba: Este un vin al libertății și pasiunii în care regăsești voluptatea aromei florale și persistența unui gust echilibrat.

Pachetul contine:

1 x Apriori Dry Red Cabernet & Saperavi

1 x Apriori Dry White Chardonnay, Riesling & Rkatsiteli

1 x Apriori Semi Dry Rose Merlot

1 x Apriori Dry Red Feteasca Neagra

1 x Apriori Dry White Feteasca Alba

PCKAPR004

Informatii Produs

Pret
100 - 199 Lei
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale