• La reducere

Pachet Gin BEEFEATER London Dry 0.7L si 4x Apa tonica Indian FRANKLIN 200ML

RON 129.00
RON 99.00 Economiseste RON 30.00
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Gin:

Beefeater este un simbol al Londrei. Creat la începutul anilor 1800 de către James Burrough, sortimentul este astăzi unul dintre cele mai bine vândute ginuri din lume şi unul dintre cele mai premiate sortimente de gin. Beefeater este distilat din cele mai bune ingrediente, lăsate la macerat 24 de ore, pentru a obţine un gust unic şi un caracter desăvârşit. Ginul captează spiritul modern şi nonconformist al Londrei şi se recomandă a fi savurat alături de apă tonică.

Miros: Note vibrante de lămâie, portocală, ienupăr şi condimente.

Gust: Arome de coajă de portocală, coriandru, violete, migdale şi un strop de lemn dulce.

Finish: Lung, cu note subtile de coajă de lămâie.

Culoare: Incolor.

Apa tonica:

Franklin & Sons Natural Indian Tonic Water este un mix delicat din apa izvorului Staffordshire, carbogazificata usor, cu extract natural de cinchona din Ecuador si zahar britanic. Nu continue gluten, coloranti, arome arificiale, indulcitori sintetici, conservanti.

Gama foloseste numai arome naturale, extracte si coloranti fara conservanti si indulcitori artificiali.Gama foloseste doar zahar produs in UK, o certificare a calitatii. Gama foloseste apa de izvor din Staffordshire, carbonatata optim pentru a pune in valoare bautura alcoolica cu care este combinate. Igredientele naturale sunt procesate la punctul de imbuteliere pentru a obtine o prospetime si o calitate de exceptie.

Pachetul contine:

BEEFEATER - LONDON DRY GIN 40% 0.7L

4 x FRANKLIN&SONS LTD -  APA TONICA INDIAN 200 ML

PCKPMF008

Informatii Produs

Pret
Sub 100 Lei
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale