• La reducere

Pachet Gin BEEFEATER London Dry + Pink 0.7L si 6x Apa tonica Indian FRANKLIN 200ML

RON 239.00
RON 169.00 Economiseste RON 70.00
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Gin London:

Beefeater este un simbol al Londrei. Creat la începutul anilor 1800 de către James Burrough, sortimentul este astăzi unul dintre cele mai bine vândute ginuri din lume şi unul dintre cele mai premiate sortimente de gin. Beefeater este distilat din cele mai bune ingrediente, lăsate la macerat 24 de ore, pentru a obţine un gust unic şi un caracter desăvârşit. Ginul captează spiritul modern şi nonconformist al Londrei şi se recomandă a fi savurat alături de apă tonică.

Miros: Note vibrante de lămâie, portocală, ienupăr şi condimente.

Gust: Arome de coajă de portocală, coriandru, violete, migdale şi un strop de lemn dulce.

Finish: Lung, cu note subtile de coajă de lămâie.

Culoare: Incolor.

Gin Pink:

Delicios şi uşor de băut, Beefeater Pink îmbogăţeşte gama de ginuri cu un buchet proaspăt, dominat de aroma vibrantă de căpşune. Ginul păstrează aceeaşi reţetă clasică la bază, folosind ingrediente de cea mai bună calitate, cum ar fi ienupăr, căpşune, coajă de lămâie, seminţe de coriandru, migdale, coajă de portocale de Sevilia, lemn dulce şi angelică. Ginul împrumută nu doar aroma sa inedită, ci şi nuanţa sa subtilă de roz tuturor cocktailurilor în care este adăugat. 

Miros: Nuanţe bogate de căpşune şi ienupăr, completate cu note florale.

Gust: Arome fine de vanilie, piper negru şi căpşune, aşezate pe o bază de ienupăr şi citrice.

Finish: Dulceag.

Culoare: Roz.

Apa tonica:

Franklin & Sons Natural Indian Tonic Water este un mix delicat din apa izvorului Staffordshire, carbogazificata usor, cu extract natural de cinchona din Ecuador si zahar britanic. Nu continue gluten, coloranti, arome arificiale, indulcitori sintetici, conservanti.

Gama foloseste numai arome naturale, extracte si coloranti fara conservanti si indulcitori artificiali.Gama foloseste doar zahar produs in UK, o certificare a calitatii. Gama foloseste apa de izvor din Staffordshire, carbonatata optim pentru a pune in valoare bautura alcoolica cu care este combinate. Igredientele naturale sunt procesate la punctul de imbuteliere pentru a obtine o prospetime si o calitate de exceptie.

Pachetul contine:

BEEFEATER - LONDON DRY GIN 40% 0.7L

BEEFEATER - PINK GIN 37.5% 0.7L

6 x FRANKLIN&SONS LTD -  APA TONICA INDIAN 200 ML

PCKPMF010

Informatii Produs

Pret
100 - 199 Lei
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale