• La reducere

Pachet Gin BEEFEATER Pink 0.7L si 4x Apa tonica Indian FRANKLIN 200ML

RON 129.00
RON 99.00 Economiseste RON 30.00
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Gin:

Delicios şi uşor de băut, Beefeater Pink îmbogăţeşte gama de ginuri cu un buchet proaspăt, dominat de aroma vibrantă de căpşune. Ginul păstrează aceeaşi reţetă clasică la bază, folosind ingrediente de cea mai bună calitate, cum ar fi ienupăr, căpşune, coajă de lămâie, seminţe de coriandru, migdale, coajă de portocale de Sevilia, lemn dulce şi angelică. Ginul împrumută nu doar aroma sa inedită, ci şi nuanţa sa subtilă de roz tuturor cocktailurilor în care este adăugat. 

Miros: Nuanţe bogate de căpşune şi ienupăr, completate cu note florale.

Gust: Arome fine de vanilie, piper negru şi căpşune, aşezate pe o bază de ienupăr şi citrice.

Finish: Dulceag.

Culoare: Roz.

Apa tonica:

Franklin & Sons Natural Indian Tonic Water este un mix delicat din apa izvorului Staffordshire, carbogazificata usor, cu extract natural de cinchona din Ecuador si zahar britanic. Nu continue gluten, coloranti, arome arificiale, indulcitori sintetici, conservanti.

Gama foloseste numai arome naturale, extracte si coloranti fara conservanti si indulcitori artificiali.Gama foloseste doar zahar produs in UK, o certificare a calitatii. Gama foloseste apa de izvor din Staffordshire, carbonatata optim pentru a pune in valoare bautura alcoolica cu care este combinate. Igredientele naturale sunt procesate la punctul de imbuteliere pentru a obtine o prospetime si o calitate de exceptie.

Pachetul contine:

BEEFEATER -PINK GIN 37.5% 0.7L

4 x FRANKLIN&SONS LTD -  APA TONICA INDIAN 200 ML

PCKPMF009

Informatii Produs

Pret
Sub 100 Lei
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale