• La reducere

Pachet Gin BICKENS Pink Grapefruit 0.7L si 4x Schweppes Tonic Water 330 ml

RON 139.00
RON 99.00 Economiseste RON 40.00
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Bickens Pink Grapefruit este un gin aromat modern, care aduce împreună prospeţimea distilatului standard şi aroma fină de grapefruit pentru a contura un gust prietenos, perfect pentru clasicul Gin & Tonic. Grupul Campari garantează calitatea ginului şi puritatea aromatică a acestui gin, condusă de tonuri citrice.

Aromele ating atât registre dulci, cât şi acrişoare sau amărui, totul foarte bine dozat şi echilibrat astfel încât gustul să fie pură armonie. Bickens Pink Grapefruit este astfel ideal cu apă tonică sau în orice alt mix aromat, căruia îi conferă un plus de expresivitate.

Miros: Buchet discret, dominat de prospeţimea citrică a grapefruit-ului.

Gust: Arome fresh, fructate, care dezvăluie accente de ienupăr, grapefruit şi lămâiţă.

Finish: Aromat, proaspăt.

Culoare: Roz pal.

Pachetul contine:

Bickens Pink Gin 0.7L

4 x Schweppes Tonic Water 330 ml

PCKCLH017

Informatii Produs

Pret
Sub 100 Lei
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale