• La reducere

Pachet Rom Cuba Libre, Havana Club 3ANI, Havana Club Especial, DEAD MAN'S FINGERS COCONUT si 6x Cola FRANKLIN 1886 200ML

RON 299.00
RON 229.00 Economiseste RON 70.00
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Havana Club 3ANI:

Miros: Note vibrante, parfumate, de vanilie, banane, pere caramelizate şi lemn de stejar, cu influenţe subtile de fum.

Gust: Buchetul clasic şi echilibrat combină arome dulci de vanilie, ciocolată şi fructe, cu accente proaspete de citrice.

Finish: Lung, fructat, uşor citric.

Culoare: Incolor.

Havana Club Especial:

Miros: Note de lemn de stejar, îmbogăţite cu accente florale, condimente şi tonuri delicate de portocală.

Gust: Un mix sofisticat de arome de vanilie şi caramel, frunze de tutun, scorţişoară şi coji de portocală.

Finish: Lung, vanilat, uşor citric.

Culoare: Auriu chihlimbar.

DEAD MAN'S FINGERS COCONUT:

Miros: Mix sofisticat de arome, unde se remarcă nuca de cocos și un amestec fin de condimente 

Gust: Aroma dezvăluie proveniența exotică, evidenţiind accente de mango, nucă de cocos, cuișoare, caramel topit și atingeri proaspete de coajă de lămâie verde 

Finish: Picant și delicios

Culoare: Ambră

Cola:

Franklin & Sons este unul dintre mai cunoscuți producători de băuturi răcoritoare și tonice din Marea Britanie. Compania a fost înființată în 1886 în orașul englez Rickmansworth, unde frații George, Frederick și Albert aveau un magazin de dulciuri.

De peste 130 de ani, compania păstrează numele și dedicarea fondatorilor prin producția băuturilor cu arome dulci, ori revigorante, dar și inovația continuă în ceea ce privește metodele, rețetele, ingrediente și conceptele pe care se bazează gamele de produse.

Băuturile sunt produse cu ingrediente naturale, începând cu apa de izvor din regiunea Staffordshire, zahărul produs exclusiv in Regatul Unit, fructe și ierburi locale, la care se adaugă multe alte ingrediente aduse de pe toate continentele.

AROMA: Dulceața picantă din cele 12 ierburi și condimente este echilibrată de vanilie, boabe de cafea columbiană și aroma de trandafir a nucii africane de cola.

Pachetul contine:

HAVANA CLUB - ROM 40% 3 ANI 0.7L

HAVANA CLUB ESPECIAL - ROM 40% 0.7L

DEAD MANS FINGERS - COCONUT RUM 37.5% ALC  0.7L

6 x FRANKLIN&SONS LTD -  1886 COLA 200 ML

PCKPMF016

Informatii Produs

Pret
200 - 299 Lei
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale