• La reducere

Pachet Vin FRESCOBALDI Castello Pomino Doc si FRESCOBALDI Tenuta Castiglioni Toscana, Cutie Lemn

RON 399.00
RON 239.00 Economiseste RON 160.00
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

FRESCOBALDI Castello Pomino:

De culoarea galben-pai stralucitor, cu reflexii aurii, Pomino Bianco este un vin de o eleganta si delicatete aparte. Buchetul este la fel de impresionant, avand arome florale blande, echilibrante de note fructate.

Flori albe, mar verde, pere, grapefruit si numeroase citrice formeaza un nas extrem de bine echilibrat. La gust, este placut si proaspat. Are un finish lung si persistent.

FRESCOBALDI Tenuta Castiglioni Toscana:

Miros: Note seducătoare de fructe de pădure roşii, învelite în tonuri de cacao, cafea şi tutun.

Gust: Un buchet bine structurat, cald şi elegant, unde se disting arome bogate de fructe de pădure proaspăt culese, secondate de accente vagi de cacao.

Culoare: Roşu rubiniu.

Pachetul contine:

1x FRESCOBALDI Castello Pomino

1x FRESCOBALDI Tenuta Castiglioni Toscana

Informatii Produs

Pret
200 - 299 Lei

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale