• La reducere

Pachet Whisky Ballantine's 0.7L si 4x Cola FRANKLIN 1886 200ML

RON 129.00
RON 99.00 Economiseste RON 30.00
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Whisky:

O minunată fuziune între tradițiile scoțiene și pasiunea pur braziliană, așa cum spune și brand-ul, Ballantine's Brasil vine cu o abordare întru totul originală. Rețeta clasică Ballentine’s primește infuzia de coajă de lămâie verde braziliană pentru a oferi pasionaţilor de blended whiksy o licoare cu totul specială, extravagantă chiar. Ballantine's Brasil este un whisky potrivit pentru zilele călduroase de vară, când poate fi savurat cu gheață sau ca bază pentru cocktail-uri.

Miros: Buchetul se deschide cu note de coajă de lămâie verde și continuă cu tonuri delicate de vanilie

Gust: Energic şi bine echilibrat, gustul etalează arome proaspete de lămâie verde şi tonuri intens vanilate

Finish: Note revigorante de lămâie verde, cu accente seci 

Culoare: Auriu

Cola:

Franklin & Sons este unul dintre mai cunoscuți producători de băuturi răcoritoare și tonice din Marea Britanie. Compania a fost înființată în 1886 în orașul englez Rickmansworth, unde frații George, Frederick și Albert aveau un magazin de dulciuri.

De peste 130 de ani, compania păstrează numele și dedicarea fondatorilor prin producția băuturilor cu arome dulci, ori revigorante, dar și inovația continuă în ceea ce privește metodele, rețetele, ingrediente și conceptele pe care se bazează gamele de produse.

Băuturile sunt produse cu ingrediente naturale, începând cu apa de izvor din regiunea Staffordshire, zahărul produs exclusiv in Regatul Unit, fructe și ierburi locale, la care se adaugă multe alte ingrediente aduse de pe toate continentele.

AROMA: Dulceața picantă din cele 12 ierburi și condimente este echilibrată de vanilie, boabe de cafea columbiană și aroma de trandafir a nucii africane de cola.

Pachetul contine:

BALLANTINE'S BRASIL - WHISKY 35% 0.7L

4 x FRANKLIN&SONS LTD -  1886 COLA 200 ML

PCKPMF007

Informatii Produs

Pret
Sub 100 Lei
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale