• La reducere

ABUELO 12YO, Panama, 0.7L, 40% ABV

RON 280.00
RON 182.00 Economiseste 35%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

ABUELO 12 ANI reflecta pasiunea desavarsita a producatorului panamez de a crea cel mai bun rom din lume. Pentru a reda un caracter deosebit si o unicitate aparte, acest rom a fost invechit pentru o perioada de 12 ani in butoaie din lemn de stejar.

ABUELO a fost realizat din trestie de zahar obtinuta din culturile proprii ale renumitului producator, acest fapt redandu-i romului complexitatea si netezimea prin care reuseste sa atraga degustatorii inca de la prima inghititura, alaturi de palatul sofisticat si patrunzator de arome imbietoare.

Un rom panamez excelent, cu o dulceata aparte și un buchet bogat in care distingi coaja de portocala, tutun și cirese amare.

GNGR_761

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Panama
Brand
Abuelo
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale