• La reducere

ADMIRAL Rodney Rom, Panama, 0.7L, 40% ABV

RON 434.67
RON 326.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Castigator multiplu de medalii, renumitul rom produs in Santa Lucia, este obtinut din melasa de cea mai buna calitate si invechit timp de 12 ani inainte de a fi imbuteliat. Numele este dat de celebrul ofiter britanic, amiralul Roodney, care cucerea Franta in 1782.

Culoare: Rosu chihlimbar.

Admiral Rodney Rum are un miros complex, cu nuante de stejar, condimente si o usoara dulceata de miere. Contine arome bine echilibrate de caramel, vanilie, cu note usoare de prajire. 

Finish: Semnificatie calda, dulce si persistenta de lemn.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Panama
Brand
Admiral Rodney
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale