• La reducere

ANGOSTURA Gold 5YO, Caraibe, 1L, 40% ABV

RON 126.83
RON 104.00 Economiseste 18%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Produs in Trinidad & Tobago, Angostura Superior Gold este un amestec de romuri obtinute din melasa de calitate superioara si invechite timp de 5 ani in butoaie Americane de Ex-Bourbon.

In aprilie 2016 a fost introdusa o noua eticheta, cu o versiune îmbunatatita a acestui rom, in special in ceea ce privește aromele, inclusiv fructul pasiunii, ciresele, migdalele prajite, caramelul, zaharul.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
1L
Tara Origine
Caraibe
Brand
Angostura
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale