• La reducere

APPLETON ESTATE Extra 12YO, Jamaica, 0.7L, 43% ABV

RON 215.19
RON 170.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Combinatiile rare trebuie savurate cu prietenii si in timp sau sub forma unui cocktail elegant. Appleton estate extra 12YO este un rom invechit in butoaie de stejar american.

Culoarea: bronz intens cu nuante de miere.

Buchet: un gust care evolueaza constant - vei descoperi note de stejar, fructe si cacao, urmat de melasa delicata, coaja de portocala, vanilie bogata, nuante subtile de cafea si un stop de stejar si migdale.

Finish: dulce si delicios.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Jamaica
Brand
Appleton Estate
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale