• La reducere

BARCELO 30YO, Republica Dominicana, 0.7L, 43% ABV

RON 630.00
RON 504.00 Economiseste 20%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Îmbuteliat în cantităţi limitate, Ron Barcelo Imperial 30 Aniversario Premium este un blend sofisticat, obţinut din aceste romuri Private Reserve. Sortimentul originar din Republica Dominicană a fost lansat pentru a sărbători aniversarea brandului.

Băutura este caracterizată de o expresivitate inedită şi are un caracter complex, impunător, care se datorează melanjului inedit de sortimente premium atent selecţionate.

Fiecare sticlă este numerotată manual, alături de anul îmbutelierii şi este prezentată într-o cutie cu design reliefat, pe o bază din lemn, aşa cum îi stă bine unui sortiment de rom de calitate superioară.

Notele degustării:

Miros: Arome elegante de fructe uscate, vanilie, caramel şi ciocolată neagră.

Gust: Un buchet amplu şi savuros, dominat de note de zahăr brun, citrice, cacao, tutun şi accente lemnoase.

Finish: Persistent, vanilat.

Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Rep. Dominicana
Brand
Barcelo
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale