• La reducere

BARCELO Imperial Onyx, Republica Dominicana, 0.7L, 38% ABV

RON 265.00
RON 212.00 Economiseste 20%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Barcelo Onyx este un rom exclusivist, super-premium, multi-premiat, contine un mix de blenduri de top invechite cel putin zece ani in poturi ex-bourbon, butoaiele fiind arse mai in profunzime, fata de celelalte romuri  care sunt maturate in butoaie care au fost mediu-arse.

Romul este filtrat prin pietre onyx, fapt care confera o trasatura aparte de misticism si il detasaza de celelate blenduri  din categoria premium.

Culoarea Barcelo Onyx este mahon; prezinta o structura robusta, bine conturata. Gustul prevede doua arome distincte: cirese salbatice cu note de cafea si fructe confiate cu hinturi de lemn vanilat ce creeaza senzatia intensa pentru un finisaj prelungit.

GNGR_1168

Informatii Produs

Alcool
38% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Rep. Dominicana
Brand
Barcelo
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale