• La reducere

BRUGAL 1888, Republica Dominicana, 0.7L, 40% ABV

RON 335.71
RON 235.00 Economiseste 30%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Brugal 1888 este un rom cu adevărat extraordinar, produs în Republica Dominicană, ce combină aromele bogate de butoaie de bourbon și sherry printr-un proces de dublă maturare. 1888 este maturat mai întâi în butoaie din lemn de stejar american ex-bourbon, apoi în butoaie de sherry din lemn de stejar european. Acest amestec de două lumi îi conferă un profil aromatic complex și elegant.

Sfatul de servire al Maestrului: 

Atunci când este servit ușor încălzit (24-26° C), notele de stejar din butoaiele americane ex-bourbon ies la suprafață, arătându-și complexitatea remarcabilă, cu arome de vanilie, cafea, stafide și curmale, care se desăvârșesc într-un postgust lung.

Pe măsură ce se răcește, notele de lemn din butoaiele de sherry din stejar european sunt aduse în prim-plan, cu indicii de caramele, citrice, fructe roșii și piersici, fără a-și pierde postgustul lung caracteristic.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Rep. Dominicana
Brand
Brugal
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale