• La reducere

BRUGAL RESERVA XV, Republica Dominicana, 0.7L, 38% ABV

RON 160.00
RON 120.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Brugal XV a fost lansat pe piaţă în anul 2013 pentru a înlocui sortimentul Extra Viejo. Romul este învechit într-o combinaţie de butoaie atent selecţionate din lemn de stejar american folosite anterior pentru bourbon şi butoaie de sherry Pedro Ximénez.

În compoziţia superbului blend dominican intră romuri învechite între 3 şi 8 ani. XV Reserva Exclusiva are un caracter complex şi elegant şi poate fi savurat simplu, cu gheaţă sau într-un long drink.

Notele degustării:

Miros: Note plăcute de lemn de stejar, caramel şi banane, învăluite în accente de cafea şi coajă de portocală.

Gust: Un amestec inedit de arome de nuci, coajă de portocală, ciocolată neagră şi lemn, la care se adaugă tonuri fine de cafea.

Finish: Dulceag, uşor condimentat.

Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
38% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Rep. Dominicana
Brand
Brugal
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale