• La reducere

DICTADOR 12YO, Columbia, 0.7L, 40% ABV (plus miniatura DICTADOR 20YO, 0.05L)

RON 265.33
RON 199.00 Economiseste 25%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Dictator 12 ani este obţinut prin fermentarea melasei din trestie de zahăr şi distilarea ei în alambic de cupru şi prin coloană continuă de oţel, pentru a obţine un rom cu gust echilibrat şi textură complexă.

Sortimentul este maturat în butoaie de stejar folosind metoda Solera şi îmbuteliat cu grijă, pentru ca fiecare sticlă să păstreze calitatea aromei.

Pentru a atinge concentraţia potrivită pentru îmbuteliere, alcoolul este diluat cu apă demineralizată, adăugată picătură cu picătură timp de 28 de zile. Acest sortiment columbian premium poate fi savurat simplu sau într-un long drink.

Notele degustării:

Miros: Note intense de caramel topit, miere, seminţe uscate şi boabe de cafea proaspăt prăjite, completate de note lemnoase.

Gust: Un buchet complex, care combină arome dulci de caramel, vanilie şi miere cu note intense de boabe de cacao, cafea măcinată şi condimente.

Finish: Persistent, cu accente lemnoase şi un strop de caramel sărat.

Culoare: Ambră, cu tonuri arămii.

GNGR_346

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Columbia
Brand
Dictador
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale