• La reducere

DICTADOR 20YO, Pahare, Columbia, 0.7L, 40% ABV

RON 383.33
RON 276.00 Economiseste 28%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest sortiment de rom premium, originar din Columbia, este caracterizat de un buchet complex şi echilibrat, de o textură mătăsoasă şi de un finish perfect. Pentru a obţine aceste caracteristici, Dictator 20 de ani este maturat prin metoda Solera.

Această metodă este împrumutată din industria producătoare de sherry și se referă la arta de a combina butoaie de băutură cu vârstă diferită.

Pentru a atinge concentraţia ideală pentru îmbuteliere, alcoolul este subţiat cu o cantitate de apă demineralizată, care este adăugată picătură cu picătură timp de 28 de zile. Sortimentul fi consumat simplu, cu gheaţă sau într-un long drink.

Notele degustării:

Miros: Note bogate de caramel, vanilie, praline, cireşe morello, note lemnoase şi accente de fum.

Gust: Un mix echilibrat de arome de vanilie, caramel, fructe uscate, cacao, miere şi un strop de piper.

Finish: Persistent, complex, cu note de scorţişoară.

Culoare: Ambră, cu tonuri maronii.

GNGR_1071

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Columbia
Brand
Dictador
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale