• La reducere

DICTADOR Amber, Columbia, 0.7L, 40% ABV

RON 165.79
RON 126.00 Economiseste 24%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest sortiment columbian cu nuanţă seducătoare face parte din gama Dictador 100 Months, care cuprinde romuri cu buchet inedit, învechite în butoaie de bourbon pe o perioadă de 100 de luni.

Bogăţia aromatică se prezintă discret, fără a fi apăsătoare şi face din Dictador Amber un sortiment potrivit pentru a fi savurat sec sau în cocktailuri, cărora le împrumută un strop din personalitatea sa elegantă.

Notele degustării:

Miros: Un amestec armonios de lemn de stejar şi caramele cu unt, învăluite în tonuri de scorţişoară, nucşoară şi coajă de portocală.

Gust: Arome dulci de caramel şi pralină, completate cu accente lemnoase, condimente, vanilie, fructe uscate şi nuci.

Finish: Lung, dulceag, condimentat.

Culoare: Ambră, cu reflexii bronz.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Columbia
Brand
Dictador
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale