• La reducere

DIPLOMATICO Anejo, Venezuela, 0.7L, 40% ABV

RON 158.11
RON 117.00 Economiseste 26%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Blendul este maturat pe o perioadă de 4 ani, fiind astfel cel mai tânăr sortiment din familia Diplomatico.
Romul originar din Venezuela este uşor de băut, ceea ce îl recomandă a fi consumat atât simplu, cu gheaţă, cât şi într-un long drink delicios.

Notele degustării:

Miros: Un amestec sofisticat care combină note de zahăr brun, pudră de cacao, cafea cu lapte, stafide, caramel, vanilie şi accente subtile de lemn de stejar.
Gust: Un buchet aromat, care dezvăluie exact aromele sugerate de miros, împletind elegant note de ciocolată, fructe uscate, cafea şi condimente lemnoase.
Finish: Lung, dulceag, uşor piperat.
Culoare: Chihlimbar.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Venezuela
Brand
Diplomatico
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale