• La reducere

DOS MADERAS Anejo 5YO+3YO, Spania, 0.7L, 37.5% ABV

RON 241.56
RON 186.00 Economiseste 23%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Maturat mai intai 5 ani in butoaie de stejar american, apoi 3 ani in butoaie ex-sherry, acest rom are un gust intens aromat, din care se disting note de vanilie si nuci, completate de influente lemnoase.

Rom initial maturat timp de 5 ani in butoaie de stejar american in Caraibe si ulterior transportat in Andalucia unde este maturat pentru inca 3 ani in butoaie sherry "Dos Cortados". Olfactiv emana elegant note fructoase inegalabile, iar gustativ incanta prin arome de vanilie si alune.

Premii/Aprecieri:

Bronze medal at the International Rum Festival (San Francisco) 2008.

Silver medal at the San Francisco World Spirit Competition 2008.

Informatii Produs

Alcool
37.5% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Spania
Brand
Dos Maderas
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale