• La reducere

EL DORADO 12YO + 2 Pahare, Guiana, 0.7L, 40% ABV

RON 261.33
RON 196.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

De-a lungul timpului, El Dorado 12 ani a câştigat numeroase medalii de aur la concursurile internaţionale. În compoziţia acestui blend guyanez inedit se regăsesc doar sortimente învechite de rom, cel mai tânăr dintre acestea fiind maturat timp de 12 ani în butoaie de stejar.

Forma sticlei este inspirată de recipientele aruncate de către marinarii olandezi acum câteva sute de ani, care erau adunate apoi de populaţia locală şi folosite pentru depozitarea romului.

El Dorado 12 ani este considerat un rom versatil, care poate fi savurat simplu, cu gheaţă sau într-un cocktail precum Mai Tai.

Notele degustării:

Miros: Note bogate de fructe tropicale, îmbogăţite cu miere, condimente şi zahăr brun.

Gust: Arome de prune, mere caramelizate, fructe exotice, cafea, ciocolată neagră şi condimente.

Finish: Elegant, uscat, cu accente de espresso.

Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Guiana
Brand
El Dorado
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale