• La reducere

EL DORADO 12YO, Guiana, 0.7L, 40% ABV

RON 236.14
RON 196.00 Economiseste 17%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Descris de producători ca fiind “hedonistic şi bine echilibrat”, acest sortiment de rom este câştigător a numeroase medialii de aur în cadrul competiţiilor internaţionale de profil.

El Dorado 12 ani este un rom versatil, care poate fi savurat simplu, cu gheaţă sau într-un cocktail clasic Mai Tai. În compoziţia acestui blend originar din Guyana intră doar sortimente de rom învechite, atent selecţionate, cel mai tânăr dintre acestea fiind maturat timp de 12 ani în butoaie din lemn de stejar.

Designul sticlei este inspirat de recipientele pe care marinarii olandezi le aruncau cu sute de ani în urmă şi care erau apoi folosite de populaţia locală pentru a păstra romul.

Notele degustării:

Miros: Note de fructe tropicale şi condimente, cu accente de miere şi zahăr brun.

Gust: Arome bogate de prune, mere caramelizate, cafea, ciocolată neagră şi condimente.

Finish: Uscat şi elegant, cu accente de cafea espresso.

Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Guiana
Brand
El Dorado
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale