• La reducere

EL DORADO 15YO, Guiana, 0.7L, 43% ABV

RON 362.16
RON 268.00 Economiseste 26%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Votat ani la rând ca cel mai bun rom din lume, El Dorado 15 ani este un sortiment care surprinde prin caracterul său intrigant şi complex, diferit de celelalte sortimente din aceeaşi clasă.

Aroma sa încântătoare, premiată constant în ultimii zece ani, este ideală pentru ca romul să fie savurat simplu sau cu gheaţă. În compoziţia blendului intră o combinaţie de romuri atent selecţionate, învechite în butoaie de bourbon, dintre care unele vechi de 25 de ani.

Deşi avem de-a face cu un blend complex, aromele sunt perfect echilibrate, conturând un rom absolut remarcabil.

Notele degustării:

Miros: Note elegante de cafea proaspăt măcinată, portocală, migdale, ciocolată neagră, piper şi vanilie.

Gust: Un mix cuceritor de fructe tropicale, miere, aromă de turtă dulce şi note lemnoase.

Finish: Persistent, cu accente de miere şi condimente.

Culoare: Ambră.

GNGR_354

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Guiana
Brand
El Dorado
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale