• La reducere

EL DORADO 21YO, Guiana, 0.7L, 43% ABV

RON 675.64
RON 527.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

"Un rom monumental", aşa este descris acest sortiment de rom învechit de către Institutul de Degustare a Băuturilor din Chicago. El Dorado 21 ani se adresează cunoscătorilor, iar aromele sale subtile sunt percepute cel mai bine atunci când romul este savurat picătură cu picătură, sec.

Reţeta combină mai multe sortimente de rom atent selecţionate de Master Blender, învechite în butoaie din lemn de stejar pe o perioadă de minimum 21 de ani.

Acestea au fost distilate în trei tipuri de alambicuri: alambic de lemn Enmore (ultimul de acest tip din lume), un alambic franţuzesc cu patru coloane şi un alambic Albion Savalle.

Notele degustării:

Miros: Note parfumate de fructe tropicale, condimente, miere şi caramel.

Gust: Un buchet delicat şi elegant care combină arome de fructe, cafea, vanilie şi accente subtile de lemn de stejar.

Finish: Lung, aromat, uşor condimentat.

Culoare: Cupru.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Guiana
Brand
El Dorado
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale