• La reducere
  • New

EL DORADO 25YO, Guiana, 0.7L, 43% ABV

RON 4,172.50
RON 3,338.00 Economiseste 20%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

"Un rom monumental", aşa este descris acest sortiment de rom învechit de către Institutul de Degustare a Băuturilor din Chicago. El Dorado 25 ani se adresează cunoscătorilor, iar aromele sale subtile sunt percepute cel mai bine atunci când romul este savurat picătură cu picătură, sec.

Reţeta combină mai multe sortimente de rom atent selecţionate de Master Blender, învechite în butoaie din lemn de stejar pe o perioadă de minimum 25 de ani.

Acestea au fost distilate în trei tipuri de alambicuri: alambic de lemn Enmore (ultimul de acest tip din lume), un alambic franţuzesc cu patru coloane şi un alambic Albion Savalle.

Notele degustării:

Miros: Note parfumate de fructe tropicale, condimente, miere şi caramel.

Gust: Un buchet delicat şi elegant care combină arome de fructe, cafea, vanilie şi accente subtile de lemn de stejar.

Finish: Lung, aromat, uşor condimentat cu tente picante de scortisoara si tabac.

Culoare: Cristalin aramiu, Cupru.

GNGR_2421

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
Peste 2000 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Guiana
Brand
El Dorado
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale