• La reducere

EL DORADO 5YO + Pahar, Guiana, 0.7L, 40% ABV

RON 165.79
RON 126.00 Economiseste 24%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

 Paleta sa aromatică este pur şi simplu ameţitoare, mai ales dacă luăm în considerare că romul este învechit pe o perioadă de numai 5 ani în butoaie de bourbon. Savuraţi romul simplu sau cu gheaţă pentru a-i resimţi cât mai bine forţa, complexitatea şi robusteţea. Pentru ca experienţa degustării să fie una completă, turnaţi romul în paharul cadou, personalizat cu logo-ul brandului.

Notele degustării:

Miros: Note intense de scorţişoară, zahăr ars și lemn ars se combină armonios pentru a contura un miros pur şi simplu seducător.

Gust: Elementele condimentate acaparează într-un mod plăcut paleta aromatică, lăsând totuşi să se distingă şi arome dulci de caramel.

Finish: Condimentat, lemnos.

Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Guiana
Brand
El Dorado
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale