• La reducere

EMPEROR Heritage, Mauritius, 0.7L, 40% ABV

RON 204.82
RON 170.00 Economiseste 17%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Emperor Rum este produs dintr-un asamblaj de romuri traditionale care sunt rezultatul pur al distilarii sucului din trestie de zahar si a melasei.

Produsul final debordeaza de o paleta luxurioasa de culori obtinute din mixajul complex al aromelor: trestie de zahar proaspat stoarsa, un melanj de flori si fructe exotice, completate spre  final de condimente dar si mirodenii ce apartin cultului si traditiilor din Mauritius; aceasta editie este un model atipic de inovatie sofisticata ce se datoreaza in mod deosebit notelor profunde si consistente de vanilie care creeaza o  balanta desavarsita la degustare prin caracterul puternic si delicat in acelasi timp.

Aromele lemnoase si caramelizate sunt mixate impreuna cu cele de fructe uscate, vanilie si alune-picante, caramelizate. Romul dispune de o paleta coloristica splendida, de ambra care accentueza stralucirea acestuia.

La miros, aromele dominante sunt cele de stejar, vanilie, sustinute de note vegetale si miresme proaspete de flori; finisajul completeaza elegant toate senzatiile printr-o aroma subtila, afumata.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Mauritius
Brand
Emperor
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale