• La reducere

EMPEROR Sherry Cask Finish, Mauritius, 0.7L, 40% ABV

RON 246.15
RON 192.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Emperor Sherry Cask Finish ofera o paleta bogata de culoare si arome, obtinute in urma amestecului celor mai bune romuri distilate din suc si melasa proaspete din trestie de zahar. 

Sherry Cask Finish este rezultatul amestecului celor mai bune romuri agricole din Mauritius. Provenind de la cele mai vechi depozite ale insulei, acestea ofera o experienta eleganta si rafinata cu note subtile de vanilie, fructe caramelizate si sherry, pentru un echilibru perfect.

Culoare: aurie cu tuse aramii

Miros: note de fructe rosii uscate, smochine coapte si dulci, marmelada de portocale si cirese

Gust: catifelat, arome fructoase alaturi de note de caramel si indicii picante de ciocolata neagra si cafea 

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Mauritius
Brand
Emperor
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale