• La reducere

ESPERO Coffee Rum, Rep. Dominicana, 0.7L, 40% ABV

RON 229.49
RON 179.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Totul începe cu cele mai bune boabe de cafea din Nicaragua din zona Matagalpa, care sunt prăjite local până la o perfecțiune rafinată. Boabele de cafea premium sunt apoi măcinate cu fasole exotică de vanilie din Republica Dominicană și apoi preparate lent la rece, pentru a extrage aroma de cafea netedă și dulceața naturală, lăsând în afară amărăciunea pe care o poate produce căldura.

Delicioasa cafea preparată la rece și romul dominican în vârstă de 7 ani în fiecare lot mic al lichiorului nostru de cafea Espero Artizanal este atât de dulce natural încât nu trebuie decât să adăugăm o notă de Pure Cane Sugar.

Gustul este o aromă naturală de cafea mai robustă și o aluzie perfectă a dulceței vaniliei și a romului vechi.

GNGR_1174

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Rep. Dominicana
Brand
Espero
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale