• La reducere

FLOR DE CANA 12YO, Nicaragua, 0.7L, 40% ABV

RON 256.34
RON 182.00 Economiseste 29%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Numele acestui rom excelent, originar din Nicaragua, se traduce “floare de trestie de zahăr”, anticipând aromele dominante de vanilie şi notele florale ale sortimentului.

Flor De Cana Centenario 12 ani este câstigator a 13 premii la competiţiile internaţionale de specialitate. Romul este învechit în butoaie din lemn de stejar pentru a obţine acest blend premium delicios.

Profilul aromatic este unul complex, bine echilibrat, potrivit pentru a fi savurat simplu sau cu gheaţă.

Notele degustării:

Miros: Note bogate de vanilie, fructe uscate şi caramel, cu uşoare influenţe florale şi accente lemnoase.

Gust: Arome dulci de migdale, nuga, stafide, vanilie, ciocolată, mere caramelizate şi cireşe, îmbogăţite cu note lemnoase şi condimente.

Finish: Persistent, aromat.

Culoare: Ambră.

GNGR_343

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Nicaragua
Brand
Flor De Cana
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale