• La reducere

FLOR DE CANA 18YO, Nicaragua, 1L, 40% ABV

RON 332.39
RON 236.00 Economiseste 29%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Produs în Chichigalpa, Nicaragua, Flor de Cana Centenario 18 ani este unul dintre acele romuri care nu are nevoie de nicio recomandare deoarece profilul său aromatic complex, elegant şi excelent structurat este însuşi dovada calităţii sale.

Istoria de mai bine de douăzeci de ani, experienţa şi măiestria care stau la baza realizării acestui blend fabulos se simt pur şi simplu în fiecare picătură de rom.

Blendul este maturat pe o perioadă de optsprezece ani, devenind astfel cel mai vechi sortiment din portofoliul Flor de Cana. Şi pentru că un astfel de rom nu putea fi trecut uşor cu vederea, este evident că Flor de Cana Centenario 18 ani deţine un palmares impresionant de premii, obţinute la cele mai prestigioase competiţii de profil din lume.

Notele degustării:

Miros: Captivant şi armonios, dominat de note fine de cacao, smochină, frunză de tutun şi nuci scăldate în caramel.

Gust: Arome bogate de ciocolată neagră, nuci prăjite şi caramel, îmbogăţite cu vanilie şi condimente aromate.

Finish: Lung, vanilat, lemnos.

Culoare: Ambră intensă.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1L
Tara Origine
Nicaragua
Brand
Flor De Cana
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale