• La reducere

FLOR DE CANA 25YO, Nicaragua, 0.7L, 40% ABV

RON 703.80
RON 556.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul ultra premium Centenario 25 de ani s-a alăturat recent familiei de romuri Flor de Caña. Băutura beneficiază de un ambalaj unic, iar detaliile aurii de pe etichetă ilustrează relieful vulcanic din Nicaragua.

Sortimentul este şi el unul “vulcanic”, fiind dominat de arome intense, accentuate de caracterul sofisticat şi echilibrate de textura catifelată.

Flor de Cana 25 Ani Centenario este un rom elegant şi captivant, care poate fi savurat cu plăcere simplu sau cu gheaţă.

Notele degustării:

Miros: Note curate şi bogate de fructe, caramel şi vanilie, cu influenţe lemnoase.

Gust: Un buchet armonios ce combină note de vanilie, lemn de stejar şi cacao cu arome de fructe uscate, fructe proaspete şi caramel.

Finish: Lung, untos, cu accente dulci.

Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Nicaragua
Brand
Flor De Cana
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale