• La reducere

HAVANA CLUB 15YO Gift Box, Cuba, 0.7L, 40% ABV

RON 681.82
RON 525.00 Economiseste 23%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Clima tropicală are şi ea un cuvânt de spus în conturarea expresivităţii acestui rom de legendă, asigurând o evaporare intensă în timpul învechirii şi deci o concentraţie aromatică ridicată şi o fineţe extraordinară.

Miros: Buchetul abundă în note bogate de fructe uscate, în special stafide şi prune, la care se adaugă accente lemnoase şi tonuri de miere.

Gust: O cascadă de arome intense de fructe negre, curmale, ciocolată, cafea şi tutun, presărate discret cu un amestec fin de condimente.

Finish: Lung, complex. Etalează note de cacao, vanilie şi condimente.

Culoare: Mahon.

SRPN00042

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Cuba
Brand
Havana Club
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale