• La reducere

JM Blanc, Martinica, 1L, 50% ABV

RON 130.59
RON 111.00 Economiseste 15%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Produs din cea mai buna trestie de zahar de pe insula Martinica, JM Blanc este caracterizat de arome deliciose de fructe tropicale coapte (mango, banane, papaya).

Acesta se "odihneste" in rezervoare de otel inoxidabil timp de patru luni înainte de a indeplini toate calitatile necesare unui rom desavarsit.
Acest lucru face ca romul sa fie  foarte proaspăt, in timp ce unele dintre aromele sale vanilate, netede si moi, sa-i creeze un farmec aparte . În unele privințe, este analog cu tequila blanco, dar nu atat de agresiv.

Miros: mere și pere, alcool, un firicel de vanilie, citrice; devine mai puțin intens in adaos cu apă .
Gust: o dulceață de trestie de zahăr luminata în față de note de mere si zmeura. La mijlocul palatului se face trecerea la citrice, mere și pere .
Finisaj: o reluare a mirosului în arome, in care persista cu un pic de arsură de la alcool .

GNGR_849

Informatii Produs

Alcool
50% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
1L
Tara Origine
Martinica
Brand
Rhum J.M.
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale