• La reducere

JM Gold E.S.B, Martinica, 0.7L, 50% ABV

RON 151.35
RON 112.00 Economiseste 26%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

J.M. Gold afişează o aroma bogata de trestie de zahar si o frumoasa vâscozitate pe cerul gurii.

Culoarea aurie este un rezultat simplu al maturarii lente, in butoaie re-carbonizate de stejar, maturare ce se produce in mod natural pe o perioada de 12 luni.

La degustare ne intampina placut arome intense de trestie de zahar in stare bruta şi arome calde de turta dulce care sunt înmuiate de indicii de vanilie si alune.

JM Gold este un ROM care demonstrează un echilibru genial dintre culturile calitative de trestie de zahar si procesul fascinant de alchimie al lemnului.

Informatii Produs

Alcool
50% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Martinica
Brand
Rhum J.M.
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale