• La reducere

JM Millesime 1996, Martinica, 0.7L, 44.4% ABV

RON 934.72
RON 673.00 Economiseste 28%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Rhum JM Millesime Vintage 1996 este o adevarata opera de arta. Produs din suc de trestie de zahar obtinuta prin presare si invechit in butoaie de stejar mai bine de 15 ani, Millesime 1996 este un rom vibrant si extrem de bogat in arome.

Invechit 15 ani, acest rom superb ofera un buchet opulent de note de fructe si legume lasand un gust savuros ce aminteste de o paleta generoasa de arome calde de mirodenii.

Finish-ul este marcat de o spectaculoasa succesiune de condimente aromate.

GNGR_851

Informatii Produs

Alcool
44.4% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Martinica
Brand
Rhum J.M.
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale