• La reducere

KIRK & SWEENEY 12YO, Rep. Dominicana, 0.75L, 40% ABV

RON 349.23
RON 227.00 Economiseste 35%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Aroma

Acest rom profund colorat de mahon prezintă o aromă dulce echilibrată puternic către mierea de trestie, cu roșii de trestie de zahăr, precum și un indiciu de vanilie, stejar prăjit delicios, caramel și fructe uscate.

Gust

Gustul inițial dezvăluie o calitate nectar-dulce, ceea ce duce la un corp mai greoi, care indică romuri în vârstă substanțiale, care au un caracter serios, dar care nu supraviețuiește. Note ușoare de vanilie și lemn lovesc palatul transformându-se într-o ofertă incredibil de lină.

Aromele îndrăznețe, coapte și dulci de vanilie evoluează aproape de sfârșit, oferind un finisaj neted, lung și luxos.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Rep. Dominicana
Brand
Kirk and Sweeney
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale