• La reducere

KUNA Davidoff Cigar Cask Finish, Panama, 0.7L, 42% ABV

RON 922.95
RON 563.00 Economiseste 39%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Produs in Panama, cu un caracter perfect echilibrat si o complexitate desavarsita, cu arome patrunzatoare ce redau un gust inedit, KUNA DAVIDOFF CIGAR CASK FINISH este un rom unic, o compozitie armonioasa reprezentata de indicii subtile de condimente.

KUNA este un rom produs in colaborare cu Davidoff, conceput pentru a fi acompaniat de un trabuc si pentru a satisface cele mai exigente gusturi. KUNA DAVIDOFF este un rom complex, cu o aroma sublima ce vă va satisface preferintele inca de la prima degustare.

Miros: extrem de surprinzator, trabuc, fructe rosii, flori roz

Gust: izbitor, arome foarte puternice de tutun, fructe rosii

Finish: o aroma de piper, tutun

Informatii Produs

Alcool
42% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Panama
Brand
Kuna
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale