• La reducere

LA MAUNY Vieux VO, Martinica, 0.7L, 40% ABV

RON 306.76
RON 227.00 Economiseste 26%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

La Mauny este un Brand istoric ce dateaza inca din 1749, anul infiintarii distileriei si este produs in Martinica. Expresia VO este obtinuta din suc de trestie de zahar si invechit timp de cel putin 3 ani in butoie de stejar.

La Mauny Vieux VO (Very Old) este un rom maturat cel putin 3 ani in butoaie de stejar, cu un gust bine structurat, definit de arome de fructe dulci si condimente.

Finish-ul este lung si persistent, completat de influente delicate lemnoase si minerale.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Martinica
Brand
La Mauny
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale